Welkom
Coachen met paard
Ontdek & Ontwikkel
Over werk (t)
Diensten
Fotoalbum
Sessies individueel
Sessies groep
Workshops
Links
Contact
Contactformulier
Gastenboek

 

Veranderen begint bij bewustwording; o n t d e k 

 

ONTDEK deze schoonheidsbehandeling voor je binnenkant

ONTDEK wat je wilsvraag is, wat je jezelf toestaat te ontwikkelen

ONTDEK hoe je sterke kanten kunt inzetten en herken valkuilen

ONTDEK hoe je kwaliteit van leven kunt verbeteren

ONTDEK hoe je met paard als spiegel jezelf (her)ontdekt

Zo werkt ONTDEKKEN: Paard laat zien wat je motieven zijn, je gevoel, waar je kracht zit. Ze geeft feedback over je valkuilen. Oefeningen met paard zijn oprecht, eerlijk, en ook confronterend. Nooit goed of fout. Als coach reik ik het gereedschap aan op deze ontdekkingsreis, observeer en herken patronen. Als coach ga ik met u, als coachee in gesprek over wat zich in het contact met het paard afspeelt, daarbij wordt steeds de koppeling gemaakt naar het dagelijks leven of werksituatie. Leidend zijn uw ervaringen en bewustwording.

Paardencoaching is er voor iedereen die op een actieve en ervaringsgerichte manier gecoacht wil worden. Geen eindeloze gesprekken in een kantoor maar praktisch en zeer effectief aan de slag in de buitenlucht.                           

Kijk eens met de ogen van een paard! Het is ontspannend om jezelf te zijn bij paarden, je maakt verbinding en komt bij je eigen ik uit. Paarden zien en accepteren je zoals je bent zonder te (ver)oordelen. Met een paard ga je ervaren dat je persoonlijke stappen binnen handbereik liggen. Een natuurlijk proces waarvan je zelf eigenaar en vormgever bent.

Veranderen begint bij bewustwording, bewust worden van je mooie en krachtige binnenkant, deze glans weerspiegelt zich dan vanzelf aan je buitenkant

 

 

Spiegelpaard  | mvandenputtelaar@12move.nl
Top